Blogg

    Hvordan kan man vite at d er fast i sjeden? Var på ultralyd hos gynekolog for ett år siden, han sa alt var normalt selv om livmoren er litt sunket. Kan man opererere dem mindre? 20.05.05 11:29 Litt ekkelt Det svir/klør litt i underlivet og det legger seg på en måte et hvitt belegg som "smuldrer" når jeg prøver å tørke det bort. Aktiv, trenger annenhver dag, normal vekt. 28.01.05 14:31 strammere skjede Hei. Idag da jeg kjente der nede og så i speilet så så jeg at det var en liten hevelse på den indre kjønnsleppa, og også en slags "kul/klump" der. Ta også en titt på sidene: p m Lykke til!

    Mannlig kyskhet trener college spion kamera

    Kul i kjønnslepper - assistaonlinebr Hei, jeg har siden påskeferien hatt en klump på venstre kjønnsleppe. Mannen din kommenterer andre i situasjoner hvor det åpenbart er asosialt og ugreit (jeg forstod at han sa det på selve treningen? Slik at andre kunne høre?) Og, han driver med svært negativ atferd ovenfor deg med. Kropp og helse; Meny. Kropp og helse - Kvinneguiden Forum Spørsmål- hevelse/ klump/kul på indre Jeg har samme problem som deg TS- dukket plutselig opp en kul på indre kjønnsleppe. Jeg hat googlet mye i det siste og funnet noen tråder om dette, og må si jeg blir litt irritert når folk foreslå inngrodd hår! Lenke til innlegg Del på andre sider. Den ene kjønnsleppen er merkant. Jeg plages av sterk kløe i skrittet om natten og lurer på hvordan jeg kan få behandlet dette?

    Behandling for soppinfeksjon og kul i kjønnsleppene Jeg har minst to synlige hvitaktige prikker på innsiden av den ytre kjønnsleppen og en del tyktflytende, hvit utflod. Behandling for soppinfeksjon og kul i kjønnsleppene Artikler fra forsiden. English (USA) Norsk (Standard). Begge ganger sa legene på sykehuset at man ikke gjør noe med det hos voksne (hos barn gipset man) - man kan evt tape tåa til nabotåa, og man kan også bruke en stiv/stabiliserende sko. Kul /klump i underlivet » Temaoversikt » Gynekologi og graviditet; Logg inn for å følge dette. Kul/klump i underlivet - Gynekologi og graviditet Den venstre kjønnsleppen er litt hoven, men ikke. Mindre kirurgiske inngrep i skjeden, på livmorhalsen, på kjønnslepper med mer. Behandling av kjønnsvorter / condylomer. Ultralydsundersøkelse av Fjerning av fettkuler, vorter eller andre uønskede, sjenerende forandringer på hud eller i underhud.